• -
    10 jalur produksi
  • -
    10 taun
  • -
    50 DESIGN anyar setaun
  • -K
    100k tuwung saben dina
about us

kok milih kita

Chooes

Swara 10 taun pengalaman

Yongkang Dashuya Daily Necessities Co., Ltd. dumunung ing Yongkang City of Zhejiang, China sing misuwur kanthi baja tahan karat ing donya.Minangka pabrik profesional sing spesialisasine ing produk Drinkware lan Pawon, kita mimpin orientasi produk ing pasar AS lan EU.Kita duwe platform ing Alibaba, gerbang DHG lan Made In China kanggo nampilake produk sing dianyari ing kana.

Ndeleng liyane

Hot Grosir Produk

Produk

  • 01

    Kita bisa ngrancang ndhuwur minangka fungsi lan syarat penampilan.

  • 02

    Kita bisa ngrancang kothak minangka tembung ajaib lan gambar seger.

  • 03

    Kita bisa ngrancang cangkir minangka kabiasaan ngombe lan skenario panggunaan.

  • 04

    We cab desain werna minangka Pelangi nggantheng lan segara jembar.

about us

WARTA lan INFORMASI

INFORMASI

news01

2021 Pasar Liburan Natal Fancy Tumbler Glitter, GITD, UV & Fungsi Musik Hits

Liburan Natal 2021 bakal diwiwiti tanggal 24-25 Desember, warga ...

2021 Pasar Liburan Natal Fancy Tumbler Glitter, GITD, UV & Fungsi Musik Hits

Liburan Natal 2021 bakal diwiwiti tanggal 24-25 Desember, warga ...
liyane >>

2021 R&D Travel Mug, Piala, Tumbler Sajarah lan Pangembangan Industri Stainless Steel

Tumbler lan cangkir ing endi wae saiki, baja tahan karat lan kaca paling umum, nanging ...
liyane >>
+86 18980050849