2021 Christmas Holiday Market Fancy Tumbler Glitter, GITD, UV og Music Function Hits

Juleferien 2021 starter fra 24. til 25. desember, borgeren har allerede begynt å forberede seg på festivalgave, dekorasjon, mat og håndverk av juletema.Mange smarte forhandlere hentet råvarene sine tidligere i desember, klare for nytt år igjen.Tumbler cup markedet så det er samme forhold.Fra oktober har selskapets salgsinntekter kontinuerlig over 200 millioner amerikanske dollar hver måned, forhåpentligvis over 250 millioner amerikanske dollar i desember.Markedet utviklet så velstående, er det skylder selskapet har forsket på mange nye og fancy tumblers.

Glitrer- maling av glitterpulver på glassene for det første laget, og mal det andre lagets sublimeringsstrøk ved høyere temperaturforhold, sørg for at det glitrer under solskinnet, samt sublimert godt
GITD- det betyr glød i mørket, etter at det absorberer lys, lyser i mørket, veldig fancy i festen.
UV- fargeendring i solskinnet, magiske tumbler kopper, når den eksponeres i ultrafiolett lys, vil den endre farge som vi ønsket.
Musikkfunksjon- tumbler skrudde høyttalerbunner, den kan spille musikk med trådløs tilkobling, og plukke opp telefonen.Viktigere, det legger til atmosfære på feriefesten.

Folk elsket det så mye, gir mer idé for nyttårsferie.'Tonvis av bestillinger kommer inn fra november.'sier en av håndverkerne "Takk til disse fancy tumblerne, ellers tar jeg ikke så mange bestillinger."

UV

Lagede UV TUMMER

微信图片_20210415155604

 

Lagede GITD TUMBLER

微信图片_20211217164257

Lagede HØYTTALERE TUMMER

Mitt firma er fortsatt viet til forskning og utvikling av nye produkter, forhåpentligvis vil det gi ut flere ønskede tumblere, presse markedets utvikling og alle distributører står stødig

Forfatter Neo He
Email: neohe@locusts.net


Innleggstid: 17. desember 2021