• -
    10 jalur produksi
  • -
    10 taun
  • -
    50 DESIGN ANYAR sataun
  • -K
    100k cup sapoé
about us

naha milih urang

Chooes

Leuwih 10 taun pangalaman

Yongkang Dashuya Daily Necessities Co., Ltd. perenahna di Kota Yongkang Zhejiang, Cina anu kasohor ku stainless steel di dunya.Salaku pabrik profésional anu khusus dina produk Drinkware sareng Dapur, kami nuju orientasi produk di pasar AS sareng EU.Kami ngagaduhan platform dina Alibaba, gerbang DHG sareng Made In China pikeun nampilkeun produk anu diropéa di dinya.

Tingali deui

Hot Grosir Produk

Produk

  • 01

    Urang tiasa ngarancang top anjeun salaku fungsi anjeun sareng syarat penampilan.

  • 02

    Urang tiasa ngarancang kotak anjeun salaku kecap magis anjeun sareng gambar seger.

  • 03

    Urang tiasa ngarancang cangkir anjeun salaku kabiasaan nginum anjeun sareng skenario pamakean.

  • 04

    Kami taksi ngarancang warna anjeun salaku katumbiri anu endah sareng laut anu lega.

about us

WARTA JEUNG INFORMASI

INFORMASI

news01

2021 Pasar Liburan Natal Fancy Tumbler Glitter, GITD, UV & Musik Fungsi Hits

Liburan Natal 2021 bakal dimimitian ti 24-25 Désémber, warga sadayana ...

2021 Pasar Liburan Natal Fancy Tumbler Glitter, GITD, UV & Musik Fungsi Hits

Liburan Natal 2021 bakal dimimitian ti 24-25 Désémber, warga sadayana ...
deui >>

2021 R&D Travel Mug, Piala, Sajarah Tumbler sarta Pangwangunan Industri Stainless Steel

Tumblers sareng cangkir di mana waé ayeuna ningali, stainless steel sareng gelas paling umum, tapi y ...
deui >>
+86 18980050849